KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Şeker Ortaokulu

Mrt

Bocce Küçük Kızlarda İlçe 2.si, Küçük  Erkeklerde İlçe 3. sü olan olan öğrencilerimizi ve onlara emek veren öğretmenimiz Fatih PIÇAK' ı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Bocce Müsabakalarında Yıldız Erkekler İlçe 2.si oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

"HAYATIMIZ MATEMATİK" E-TWINNING PROJESİ OKULUMUZDA HAYATA GEÇTİ.

Okumuz öğretmelerinden Kübra SEVİN, ESEP yeni platformda “Hayatımız Matematik" adlı e Twinning projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Türkiye, Azerbaycan ortaklığı olarak onaylanan projede amaçlarının; 10- 14 yaş aralığındaki öğrenciler ile matematiği farkında olmadan hayatımızda nasıl kullandığımızı göstermek olduğunu vurguladı . Projede asıl hedeflerinin,matematiği sevdirmek, matematiğin hayatımız olduğunu göstermek,proje ile öğrencilerin işbirlikçi öğrenmelerini, çeşitli etkinliklere katarak öğrencilerin özgüven oluşumunu desteklemek olduğunu vurgulayan Kübra SEVİN, 6 ay devam edecek olan projede çeşitli çalışmalarla öğrencilerin matematik ile hayatımızın ilişkisini anlamaları hedeflenmiş olacaktır dedi.

MEB, YAZILI VE UYGULAMALI SINAVLARA İLİŞKİN KILAVUZ YAYIMLADI

Millî Eğitim Bakanlığı yazılı ve uygulamalı sınavlara ilişkin kılavuz yayımlandı.

Ekm

Okulumuzda yapılan deneme sınavı sonucunda ilk 3'e giren öğrencilerimize motivasyonu artırmak amacıyla hediyeler verildi.

Çocuklarımızın çıktığı bu başarı yolculuğunda, Şeker Ortaokulu Ailesi olarak her daim onların yanındayız.

Eyl

Olumsuz davranışları önlemek ve öğrenciden beklenen davranışları öğretebilmek, farkındalık oluşturmak adına yapılan çalışma okul koridorumuzda yerini aldı. Disiplinin amacı ceza vermek değil öğrenciyi terbiye etmektir...

Eyl

Okulumuz rehber öğretmenlerinin hazırlamış olduğu DİJİTAL YAŞAMIN HAYATIMIZA ETKİLERİ ile ilgili bilgilendirme sunumunu okulumuz rehber öğretmeni Emrah BEYENDİ gerçekleştirdi.